UITLEG FORUMlijn

“Samen weten we meer”

Het is de plaats om vragen te stellen, berichten te plaatsen, te reageren op vragen en berichten van anderen, et cetera.

Iedereen kan berichten plaatsen of beantwoorden.

Je hoeft je niet te registreren als gebruiker.

Hoe werkt het?

Je kunt zelf een bericht toevoegen via de button Nieuw onderwerp.

Wil je reageren op een bericht, klik dan op het onderwerp. Vervolgens kun je je reactie intypen. Als naam van degene die het heeft geplaatst komt ‘gast’ te staan. Wanneer je wel geregistreerd staat, komt hier je eigen naam te staan (zie Registreren).

Wil je van een bepaald onderwerp direct naar het laatst geplaatste bericht over dat onderwerp gaan, klik dan aan de rechterkant op witte icoontje wat achter de naam staat van degene die het geplaatst heeft.

naar het forum

Registreren

Je kunt je wel registreren. Het voordeel is dat je dan achteraf de berichten nog kunt wijzigen (editten). En je naam staat als de afzender van het bericht vermeld.
Als je dat wilt, moet je je als gebruiker aanmelden bij het forum. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar het forum.

2. Klik op 'Registeer' (rechts bovenaan).

3. Nadat je op 'I(k) stem toe met de voorwaarden en ben ouder dan 13 jaar' hebt geklikt, verschijnt er een formulier op je scherm.

4. Vul dit in. De velden 'Gebruikersnaam', 'E-mail', 'Wachtwoord' en 'Bevestig wachtwoord' zijn verplichte velden, de rest kun je zo laten, als je wilt.
Als gebruikersnaam kun je bijv. je voor- en achternaam gebruiken (maximaal 30 posities)

5. Klik op 'OK' (helemaal onderaan).

naar het forum

Ben je nog geen lid van de vakcommunity Economie VMBO? Schrijf je dan in m.b.v het inschrijfformulier.