Community Geschiedenis                                                                Histoforum

Examen chat

Lesmateriaal

Ict en geschiedenis

Vaklokaal

Mailinglist

Oproep docenten: “Doe mee met de Malmberg Examenchat™ en help uw leerlingen het examen geschiedenis door!”

Vorig jaar introduceerde Malmberg, in samenwerking met Histocasa, met veel succes de Malmberg Examenchat™. Ruim 1000 leerlingen meldden zich vlak voor de examens met brandende vragen bij een deskundig panel van meer dan 50 docenten. Ook dit jaar zal deze unieke Malmberg Examenchat™ weer plaatsvinden voor de vakken geschiedenis, aardrijkskunde en economie. Doe mee en help uw leerlingen het Centraal Examen door!

Hoe werkt het?
We maken voor de chat gebruik van MSN. Dit is een interactief communicatiemedium dat standaard aanwezig is op elke Windows PC. Maar liefst 99% van alle leerlingen gebruikt dagelijks dit programma om te communiceren met anderen. Via dit medium kunt u direct, realtime vragen van leerlingen beantwoorden. U logt in met de gegevens die u van ons krijgt. Leerlingen voegen uw naam toe aan hun contactenlijst. U krijgt daarvan automatisch een seintje en u voegt op uw beurt de naam van de leerling toe. Klaar om vragen te beantwoorden! U hoeft zeker geen expert op het gebied van computers te zijn. Iedereen kan het.

Wanneer vindt de Malmberg Examenchat™ plaats?
Twee dagen voor het examen geschiedenis zal de chat geopend zijn. Elke sessie vindt plaats van 20.00 uur - 22.00 uur. In onderstaand schema treft u de exacte data aan.

Onkostenvergoeding
Malmberg stelt per docent een onkostenvergoeding van €100,- ter beschikking bij deelname van 4 avonden.

Meer weten en/of aanmelden?
Wilt u deelnemen aan het deskundig panel van docenten? Meld u dan aan bij een van onderstaande contactpersonen. Vermeld svp in een mail uw naam, adres, telefoonnummer en voor welke vakken u, op welke dagen inzetbaar bent. U kunt uiteraard ook eerst bellen voor meer informatie.

Graag tot ziens in het deskundig chatpanel. Meldt u vandaag nog aan!

Voor aanmelding en meer informatie:

Reinard Maarleveld, reinard@histocasa.nl, 06 255 14 259

Dieter Möckelmann, dieter@histocasa.nl

Met onderstaande zoekmachine kunt u zowel zoeken op het www als binnen deze site en Histoforum

Search WWW Search histoforum.digischool.nl