Community Geschiedenis                                                                Histoforum

    WO II - onderwijs in nieuw perspectief’

Home

 

Lesmateriaal

Ict en geschiedenis

Nieuwsbrieven

Vaklokaal

Mailinglist

 

Masterclass RuG voor VWO- scholieren over betekenis van Amerika

Thema: ‘’VS, vriend of vijand?’’ 

Amerika is het land dat de wereld min of meer domineert. Velen bekijken deze dominante positie van Amerika met argusogen. Maar is dit terecht? De Rijksuniversiteit Groningen organiseert een Masterclass voor VWO scholieren, die zal gaan over de huidige situatie, de mogelijkheden en de gevolgen van de positie van Amerika in de wereld. 

Slechts een zeer select gezelschap VWO-scholieren krijgt hierover op 15 en 16 februari 2007 van de beste docenten van de RuG colleges, waarbij de economische, juridische en sociologische aspecten van dit land worden belicht. Daarnaast is er uitgebreid de mogelijkheid om met elkaar het debat aan te gaan. 

Graag willen we de beste en meest gemotiveerde topscholieren uit Nederland kunnen verwelkomen op deze dagen. We zoeken de VWO-scholieren die geïnteresseerd zijn om iets meer te leren dan gemiddeld en die hierin een actieve houding aannemen.  

Ben of ken jij een maatschappelijk geïnteresseerde scholier die wil weten hoe het nou eigenlijk zit met Amerika, kijk dan op: http://www.rug.nl/gamma. Daar is meer informatie, het programma en een aanmeldformulier te vinden! 

     
 

Met onderstaande zoekmachine kunt u zowel zoeken op het www als binnen deze site en Histoforum

Google
Search WWW Search histoforum.digischool.nl