Community Geschiedenis 

Nieuwsbrief 13, extra editie september 2003

De nieuwsbrief verschijnt tien keer per jaar. Alle leden van de Community ontvangen de nieuwsbrief per e-mail. Na verschijnen wordt de nieuwsbrief in het archief geplaatst.


Van de redactie

Een korte extra editie van de nieuwsbrief over trainingen en geschiedenis methodes.

Bijdragen voor de volgende nieuwsbrief zijn van harte welkom op kaap@home.nl 


Trainingen voor community leden.

De Digitale School verzorgt in samenwerking met Kennisnet workshops waarin je digitaal lesmateriaal maakt dat direct in de les te gebruiken is. Niet alleen het lesgeven wordt hierdoor een stuk makkelijker, je leert op deze manier ook om te gaan met e-mail, internet en diverse computerprogramma's. Er zijn zowel workshops voor beginners, als voor gevorderden.

Docenten uit basis- en voortgezet onderwijs begeleiden de workshops. Uit ervaring weten zij welke vragen er leven als het gaat om computers op school. Na afloop van de cursus wordt via de communities ondersteuning aan
de deelnemers geboden.

Meer informatie op www.digischool.nl/trainingen
Aanmelden via www.digischool.nl/cursus2.php


Wat vindt u van de lesmethode die u gebruikt?

Volgende week kunt u middels een enquête uw oordeel geven over de lesmethode die u gebruikt. De resultaten zijn bedoeld om docenten te helpen methodekeuzes te maken. Vanaf 15 september is de online vragenlijst beschikbaar. Kijk in de community en vul de enquête in.