Community Geschiedenis

 
     

Nieuwsbrief 75, december 2007 extra

De nieuwsbrief verschijnt minimaal tien keer per jaar. Alle leden van de Community ontvangen de nieuwsbrief per e-mail. Na verschijnen wordt de nieuwsbrief in het archief geplaatst.

 
community    -   geschiedenis lokaal leerlingen

contact

 

 

Les van het jaar 2008

Maakt uw klas de beste geschiedenisles van 2008? Anno daagt u uit met de derde Les van het Jaar prijsvraag. De leukste manier om uw leerlingen nóg enthousiaster te maken voor geschiedenis en om creatief met verschillende onderwerpen aan de slag te gaan. Stuur samen met uw klas uw idee in voor 16 januari 2008 en maak kans op hoofdprijzen van € 5000,-, € 4000,- of € 3000,- voor de vaksectie geschiedenis. Ook worden de beste lessen gedidactiseerd en digitaal beschikbaar gesteld. Voor meer informatie kunt u kijken op Les van het jaar. Anno organiseert de Les van het Jaar in samenwerking met de VGN en de SLO.

Tijdvak toetsen

Op Histoforum staan de eerste tijdvak toetsen van collega's. Ik hoop dat er snel meer zullen volgen.

Nieuwe cartoons VS

De cartoonbox wordt geregeld aangevuld met actuele cartoons uit de VS. (VS1 t/m VS 10). De laatste zijn van december 2007.

Fijne feestdagen en een gezond en historisch 2008.

Alle collega's die het afgelopen jaar een bijdrage aan de community hebben geleverd wil ik daar graag heel hartelijk voor bedanken.