histoforum      website community      vaklokaal      archief nieuwsbrieven      agenda    

Erasmus Nascholingsconferentie 2010

Geachte heer, mevrouw,

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de nascholingsconferentie die de opleiding Geschiedenis van de Faculteit der Historische en Kunstwetenschappen (FHKW) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert op vrijdag 1 oktober 2010. De locatie voor deze dag is traditiegetrouw het Nationaal Onderwijsmuseum in Rotterdam. Het programma van deze dag is gericht op het CE-onderwerp van 2010: “Dynamiek en Stagnatie in de Republiek”. De nascholingsconferentie wordt verzorgd door deskundige stafleden van de opleiding geschiedenis van de Erasmus Universiteit Rotterdam en externe experts.

Het ochtendgedeelte van de conferentie zal gewijd zijn aan historisch wetenschappelijke lezingen van toonaangevende wetenschappers. Het middaggedeelte bestaat uit didactische oriëntatie en trainingen verzorgd door het Instituut voor Leraar en School van de Radboud Universiteit Nijmegen (ILS). Tussen de workshops door en tijdens de lunch is er tijd voor een bezoek aan de informatiemarkt, waarop een aantal boekhandels en uitgeverijen hun literatuur presenteren. Het programmaoverzicht vindt u in de bijlage van deze brief.

U kunt zich tot nu voor deze nascholingsconferentie inschrijven. De kosten bedragen € 125,– per persoon. Deze dekken de volledige dag inclusief onderwijsmateriaal, bezoek aan de informatiemarkt, lunch, koffie/thee en de afsluitende borrel. Na afloop ontvangt u een certificaat van participatie. Het aantal deelnemers is in verband met de locatie van deze conferentie – het Nationaal Onderwijsmuseum Rotterdam – beperkt. Wij raden u daarom aan zo spoedig mogelijk het keuzeformulier in te vullen en uw betaling in orde te maken. Pas als wij uw betaling ontvangen hebben, bent u definitief ingeschreven voor de Nascholingsconferentie.

De inschrijving geschiedt in twee stappen. Via het digitale aanmeldingsformulier op onze website www.fhk.eur.nl/nascholing kunt u uw contactgegevens en voorkeuren voor de programmaonderdelen invullen. Uw betaling van € 125,- kunt u vervolgens overmaken naar Bankrekening 42.90.58.004, t.n.v. Erasmus Universiteit Rotterdam, FHKW / Bureau Financiën, Rotterdam o.v.v. DEELNAME NASCHOLING GESCHIEDENIS / UW NAAM / UW INSTELLING.

Nadat wij uw aanmeldingsformulier en uw betaling ontvangen hebben, ontvangt u een bevestigingsbrief van uw inschrijving. Hiermee verkrijgt u toegang tot de conferentie.

Wij hopen van harte u op vrijdag de 1e oktober te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Dr. Bregje van Eekelen


P.S. Op onze website www.fhk.eur.nl/nascholing vindt u achtergrondinformatie over de nascholingsconferentie.