Hyperstudio en LEVO gaan goed samen!

Introductie

Op het Trinitas college te Heerhugowaard leren leerlingen van leerlingen. Gemeenschappelijk maken zij niet alleen prachtige digitale werkstukken! Tevens dienen deze werkstukken om verder afgebouwd te worden door weer andere leerlingen. Een hele verrijking t.o.v. de gebruikte leermethode, die al wel heel goed als basis dient (.....).

Nieuwsgierig: klik op de links hiernaast, en verbaas je over hetgeen leerlingen beter kunnen dan hun leerkrachten: digitaal ontwerpen!

Let op

• Het zijn grote bestanden! Een kabelverbinding is meer dan handig!
  • Je hebt een Hyperstudio-plugin nodig om de stack IN de browser te kunnen zien.
  • Heb je deze nog niet, dan kunt je hem HIER downloaden.
  • Wanneer je het leerlingenmateriaal op je computer wilt afspelen, kan je hier de afspeler ( Windows / Mac ) downloaden.
  • Indien je de stack verder wilt aanpassen, kan je met het programma Hyperstudio dat doen. Een demo-versie kan je hier downloaden.
  • Demo-stacks met ALLE Hyperstudio mogelijkheden, kan je hier ( Windows / Mac ) downloaden.
  • Het programma is niet gratis (licentie)
Mail je reacties