Nieuwsbrief 57, 15-11-2002

Nieuwe leden / Archief
Nieuwe minimumtaaleisen Latijn en Grieks


Nieuwe leden

Gijs Jonkers

Archief

Het archief bestaat op dit moment uit:
- 37 nieuwsbrieven, nb-000.htm
- 143 bijlagen, 0000.xxx
- 7 indices: index, indx-all, indx-grk, indx-kcv, indx-lat, indx-pos, indx.var
- 2 kalenders: kalender.htm en kal-chr.htm
- ledenlijst: ldnlijst.htm
- uitleg archief: lees-dit.doc
- welkomstwoord: welkom.doc
- vacaturepagina: vacature.htm
- excursie-nieuws: reis.htm
Mis je iets stuur dan een mailtje.

Naar boven


Nieuwe minimumtaaleisen Latijn en Grieks

De nieuwe minimumtaaleisen zijn te vinden via http://cfi.kennisnet.nl/Images/2_12866.pdf.

Bijgevoegd Grieks, bestand 142.doc, en Latijn, bestand 143.doc.

Ik heb deze bestanden ook geplaatst op het archief op http://www.digischool.nl/kt/community/ce-archf/. Daarover heb ik in nieuwsbrief 52 geschreven:

Ik heb de CE van afgelopen 13 jaar bij elkaar gezet op http://www.digischool.nl/kt/community/ce-archf/index.htm. Bovendien staan daar ook nog wat publicaties die ik in de loop van de tijd ben tegengekomen op het WWW.
Alle bestanden zijn pdf-files. Je kunt ze rechtstreeks bekijken in je webbrowser. De kwaliteit is beter als je ze opslaat en dan opent in een pdf-viewer, veelal Adobe Acrobat Reader. Ook 'vergroten' komt de kwaliteit ten goede.
Nota bene: ik heb nog niet alle bestanden van de laatste jaren gescand. Ik wacht op het CITO dat deze bestanden per 1 augustus 2002 op het net zou gaan zetten.
De bestanden varieren in grootte: de examens van '90 t/m '98 zijn tussen de 1 en 4 Mb (bij deze bestanden kun je niet knippen-en-plakken). De examens vanaf '99 liggen onder de 500 Kb. Alles bij elkaar is het een 200 MB.
Je kunt een cdrom bestellen met de complete site, zowel CE als andere publicaties. Maak 12,00 over op girorekening 9187030 tnv Stichting Stilus in Tilburg, ovv CE-CD-ROM. LET WEL: je betaalt alleen de kosten voor (de tijd van) het maken en versturen van de cd-roms.

Naar boven


E-mail.