Nieuwsbrief 6, 01-02-2001

Nieuwe leden
PO Grieks: Bijbel, fabels
PO Latijn: Catullus, Martialis
Vertalingen en antwoorden oefeningen Hellenike
TrueType font SPIonic
Aanvulling kalender


Nieuwe leden

George Draisma, JT Schulten, Bert Oude Kotte, Dynke van der Wijk, Emmy van Stratum-Zandee, Zwanette de Vries - Por, Annemie Mateusen-de Wolf, Gerard Janssen

Als je als nieuw lid bepaalde oude bijdragen of nieuwsbrieven wilt ontvangen stuur dan even een mailtje.

Naar boven


PO Grieks: Bijbel, fabels

Annemie Mateusen heeft voor 5 Grieks een praktische opdracht van 5-6 slu gemaakt over vertalingen aan de hand van Pallas deel 3, h.1 Bijbel en/of h.2 Fabels.

Naar boven


PO Latijn: Catullus, Martialis

Annemie Mateusen heeft voor 5 Latijn een praktische opdracht van 5-6 slu gemaakt over vertalingen aan de hand van Liefde, lust en leven .

Naar boven


Vertalingen en antwoorden oefeningen Hellenike

Bij dezen mijn verzameling werkvertalingen van de teksten van Hellenike (attachment: 0008.zip) en van de uitwerkingen van de grammatica-oefeningen van Hellenike (attachment: 0009.zip). Ik neem aan dat ieder zich met zips redt.noot. De uitgepakte bestanden zijn docs, dwz voor Word97.
Om de uitwerkingen te kunnen afdrukken heb je het TrueType font SPIonic nodig. Dat voeg ik daarom ook bij (attachment: 0010.zip). Ik attendeer (hopelijk ten overvloede) gebruikers erop dat ze dit font eerst moeten installeren in Windows, dan de computer moeten herstarten en dat ze dan pas kunnen printen!

Bert Oude Kotte

Naar boven


Noot: Mocht dit problemen opleveren stuur dan een mailtje dan stuur ik een korte handleiding. Leo. Terug.


E-mail.