GREX

Davindi

INHOUDSOPGAVE

CE 2006: Uitwerkingen proefvertalingen
Planners bij Livius, Gezworen vijand (Hermaion)
Vocabularium en Pallas
Borking, Latijnsche Spraakkunst
Het CE-archief op de GREX-site is weer geactualiseerd
KCV Theater agenda
Lingua Latina: (huiswerk-)planning
Verbeterde ledenadministratie in de community

CE 2006: uitwerkingen proefvertalingen. (0220.doc, 0221.doc, 0222.doc)

Bijgaande bestanden bevatten de uitwerkingen van de proefvertalingen in de bundels van Eisma en Hermaion. Ik heb niets veranderd aan de ingeleverde bestanden. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren, dus het nastreven van uniformiteit is niet nodig. Ieder doet er het zijne mee. Met dank aan de leden die hebben meegewerkt aan het tot stand komen van deze verzamelingen.

Grieks, niet volledig: 0220.doc
Latijn, Hermaion, volledig: 0221.doc
Latijn, Eisma, niet volledig: 0222.doc

Robert Peters

Planners bij Livius, Gezworen vijand (Hermaion). (0223.zip)

Planners en bijgaande teksten met schrijfruimte, die een ieder die wil kan gebruiken of aanpassen.
De planning loopt tot en met het eerste semester, dus 2 periodes tot aan eind januari van 3 lesuren (eigenlijk 2 lesuren + 1 zelfstandig werkuur) per week. In de derde periode(= laatste periode) zijn er 4 lesuren (waarvan 1 zelfstandig werkuur). De planner van de laatste periode maak ik later in het jaar.
Bij deze wens ik iedereen veel succes met de eindexamenkandidaten!

Kitty Heckman

Vocabularium en Pallas.

Collega Joachim Lukoschus heeft een aantal fouten in de woordenlijsten van Pallas 1 en 2a opgespoord (Pallas 2b leverde alleen een vergeten komma op). Ik heb de verbeterde bestanden op de Vocabularium-site gezet, zodat een ieder zijn bestanden kan actualiseren.

Borking, Latijnsche Spraakkunst.

Afgelopen vakantie heb ik Borking, Latijnsche Spraakkunst gescand; als plaatjes, niet als tekst.
De hele Borking vind je nu op www.stilus.nl/borking. Daar staan ook bestelgegevens, als je het boek op cdrom wilt hebben.

Leo Nellissen

Het CE-archief op de GREX-site is weer geactualiseerd.

* de concept handreikingen schoolexamen KT en KCV van Mannus Goris/SLO
* het examenverslag 2005 van de Citogroep

KCV Theater agenda

De eerste versie van het nieuwe overzicht is thans reeds beschikbaar. Zo u er nog prijs op stelt zie www.let.uu.nl/hist/scholen-net/kcv/kcv05-06.html.

Michel Buijs

Lingua Latina: (huiswerk-)planning. (0224.doc, 0225.doc, 0226.doc)

Een (huiswerk-)planning van de stof van de 1e helft bijgevoegd, de 2e helft zit in de molen. Wellicht heeft iemand hier wat aan.
Les 1 en 2: 0224.doc
Les 3 en 4: 0225.doc
Les 5 en 6: 0226.doc

Willem van Oossanen

Verbeterde ledenadministratie in de community.

Digischool heeft de aanmeldingsprocedure sterk vereenvoudigd.

Dit heeft ook voordelen voor de bestaande leden:
1. leden kunnen hun gegevens zelf eenvoudig wijzigen.
2. ieder communitylid krijgt een persoonlijk wachtwoord, waarmee men kan inloggen en in de nabije toekomst lesmateriaal kan downloaden.

Het tot nu toe geleverde lesmateriaal blijft ook na invoering van de nieuwe aanmeldingsprocedure alleen via mail op te vragen bij de communitymanager.

Vrijdag 16 september werden de oude wachtwoorden voor het downloaden van lesmateriaal ongeldig.

Je kunt een nieuw wachtwoord ophalen via mijn.digischool.nl/sub/kt. Klik vervolgens op Meld u nu aan. Deze handeling kost je 30 seconden.

Robert Peters