Nieuwsbrief 70, 12-05-2003

Website Community GREX

Nieuwe leden

Karolien Verberckmoes

Het archief bestaat op dit moment uit:
- 70 nieuwsbrieven, nb-000.htm
- 153 bijlagen, 0000.xxx
- 7 indices: index, indx-all, indx-grk, indx-kcv, indx-lat, indx-pos, indx.var
- 2 kalenders: kalender.htm en kal-chr.htm
- ledenlijst: ldnlijst.htm
- uitleg archief: lees-dit.doc
- welkomstwoord: welkom.doc
- vacaturepagina: vacature.htm
- excursie-nieuws: reis.htm
Mis je iets stuur dan een mailtje.

Griekse week op het Sint-Willibrord Gymnasium in Deurne

Het St.-Willibrord Gymnasium organiseert van vr. 27 juni tot en met wo 2 juli voor de 8e keer een Griekse Week.
Programma onderdelen:
Optreden van de dansgroep van het Lykion Ellinidon uit Naousa.
Opvoering van Euripides'Ifigeneia in Aulis door leerlingen.
Byzantijnse liturgieviering met koor van docenten en ouders.
Voordrachten door Carool Popelier.
Exposities van Hubert Verhoeven (foto's), Ditje Goldsteen (collages) en Jan Althuizen (schilderijen en aquarellen) met als thema Griekenland.
Een Grieks restaurant is in werking en in de Griekse bar zorgt het duo I Ellines voor de muzikale omlijsting.
Voor het volledige programma: www. willibrordgymnasium.nl.
Reseveringen vanaf 1 juni 2003, secretariaat tel.: 0493 - 31 48 02, fax: 0493 - 32 31 55

ThinkQuest

Zoals in nieuwsbrief 68 gemeld worden er in de community docenten gezocht om de docent-jury voor ThinkQuest te vormen. De bedoeling is dat ongeveer 5 docenten in de maanden augustus en september de jurering van de wedstrijd op zich nemen. Wil je meer weten over de procedure kijk dan op de communitysite. Vul dit formulier in om je aan te melden. Zodra 7 docenten zich hebben aangemeld (2 reserve) sluit de inschrijving.

Juryleden ontvangen 10 euro per website die zij hebben beoordeeld en waarvoor zij een kort commentaar hebben geschreven!!

Examen kennisnet.nl

Wilt u straks uw visie kwijt over het examen van uw vak? Meld u dan nu aan bij Kennisnet.
Ieder examen van het vmbo, havo en vwo zal aan bod komen en daar hebben we natuurlijk veel bijdrages voor nodig.
Uw visie van max 400 woorden wordt geplaatst in het forum, zodat andere docenten daarop kunnen reageren.
De inzendingen krijgen 30 Euro. U kunt zich nu aanmelden per mail via examen@kennisnet.org
Meer informatie op http://examen.kennisnet.nl

Website Community GREX

De zomervakantie nadert met rasse schreden. Tijd voor bezinning en klusjes, waar je tijdens het schooljaar niet aan toekomt. Ik heb me voorgenomen in de zomermaanden de website van de community aan te gaan pakken. Dat gaat echter niet zonder jullie inbreng. Voorlopig leg ik jullie wat open vragen voor, waar je naar hartelust op kunt reageren. Bezoek je de site wel eens? Wat vind je goed van de site? Wat kan of moet zeker anders? Welke informatie mis je? Welke ideeën heb je voor items op de site?

Reageer gerust uitgebreid. Ik ga er toch mijn tijd voor nemen. Alle op- en/of aanmerkingen zijn welkom.

Mail je reactie naar:GREX.