VACATURE

Plaatsing en Regels

 • Het Melanchthon te Rotterdam-Schiebroek heeft met ingang van 1 november 2005 (eerder beginnen is mogelijk) een vacature voor een docent Klassieke Talen en KCV van minimaal 10 tot maximaal 19 lesuren in de onder- en bovenbouw. Melanchthon Schiebroek heeft een gymnasiumafdeling, die zich, naast uiteraard goed onderwijs, profileert d.m.v. excursies (Trier, Rome en om het jaar Griekenland), projecten, toneelbezoek etc. De sectie Klassieke Talen is op zoek naar een enthousiaste en kundige collega die zich voor 100% wil inzetten voor leerling, vak én afdeling.

  Docenten en studenten die belangstelling hebben voor deze vacature worden verzocht om contact op te nemen met mevr.drs. M.C.J. Huizer (vestigingsdirecteur): via de mail (mhuizer@melanchthon.nl) of telefonisch (010-2854141 / 06 52616415). Voor informatie over het onderwijs in de Klassieke Talen kunt u contact opnemen met mw. drs. M.J. Prinsen (sectieleider): mprinsen@melanchthon.nl.

  Melanchthon Schiebroek - Rotterdam
  Van Bijnkershoekweg 97
  3052 PB Rotterdam
  010-2854141
  www.melanchthon.nl
  (geplaatst op 1 september)

 • Het Minkema College in Woerden heeft wegens zwangerschapsverlof een tijdelijke vacature vanaf 15 december 2005 (mogelijk eerder). Het betreft 19 lesuren Latijn / Grieks zowel in onder- als bovenbouw tot het einde van het schooljaar. We zoeken een goede en leuke collega die deze uren kan vervullen. De school ligt vrijwel naast het station in Woerden.

  Inlichtingen kunnen bij A. van Liempt , adjunct-directeur, worden ingewonnen (0348 484107) of bij Ronald Kramer, docent Klassieke Talen, a.r.kramer@hccnet.nl.
  (vernieuwd op 30 augustus)

 • Doordat een kandidaat toch in Spanje blijft is op het Canisius College, locatie Berg en Dalseweg, te Nijmegen met ingang van vandaag, 1 augustus 2005, een vacature voor Latijn, Grieks en KCV ter grootte van circa 0,7 fte. Het betreffen reguliere lessen: twee gymnasium brugklassen Latijn, elk 2 uur; twee 3 gymnasium klassen Latijn (waarvan één alleen het tweede semester); één klas 3 Gym voor Grieks; Latijn in de vierde en vijfde en een groep KCV gedurende het eerste semester aan een 5e klas, waar de voorbereiding op de Romereis centraal staat. De inschaling is LB en voor kandidaten met voldoende ervaring is LC bespreekbaar en mogelijk.
  Informatie over de school is te vinden op www.canisiuscollege.nl.
  Sollicitaties kunnen gericht worden aan de locatiedirecteur, de heer Willem Wijnakker, Berg en Dalseweg 207, 6522 BK Nijmegen, e-mail: w.wijnakker@canisiuscollege.nl.

  Ton Reijnders
  conrector bovenbouw
  Canisius College
  locatie Berg en Dalseweg
  024-3816816
  (geplaatst op 16 augustus)

 • Met ingang van het schooljaar 2005-2006 is er een vacature voor klassieke talen op Gymnasium Bernrode. Het gaat om 12 uren in de onder- en bovenbouw. We zoeken een collega die én een eigen inbreng heeft én wil samenwerken in een enthousiast team.

  Gymnasium Bernrode is een kleinschalige school met veel aandacht voor de individuele leerling en een gedreven docententeam. (Klassieke) Cultuur is een van de speerpunten van de school naast internationalisering (o.a. de mogelijkheid voor een IB) en versterkt onderwijs voor alle vakken. De school biedt naast de reguliere lessen ook Russisch, Italiaans en Spaans aan. Er is een jaarlijkse Rome-reis.
  In 2007 zal de school een volledig gerenoveerde school betrekken tegenover de abdij waar het gymnasium ooit uit voortgekomen is.

  Gymnasium Bernrode
  Zijlstraat 3
  5473 CK Heeswijk-Dinther

  Inlichtingen via de school tel. 0413-291342
  of rechtstreeks via de rector Dhr. W. Harmsen (024-3556643), e-mail wharmsen@bernrode.nl
  (geplaatst op 8 juli)

 • Met ingang van 1 augustus 2005 is er een vacature klassieke talen aan onze school. De vacature ligt in tussen WTF 0,40 en WTF 0,80. Het aantal lessen is in onderling overleg vast te stellen.

  Het Rythovius College is een schoolgemeenschap met vmbo-t, havo, atheneum en gymnasiumafdelingen. Vanaf het tweede leerjaar start de gymnasiumafdeling. Vanaf dat moment zitten de leerlingen in aparte klassen en krijgen dan grieks en latijn. Beide vakken worden ook in de bovenbouw aangeboden.

  Het Rythovius College heeft ongeveer 1400 leerlingen. Alle lessen worden op één lokatie gegeven.

  Indien u aanvullende vragen heeft, of geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met ondergetekende.

  Jan Castelijns
  Tel. 0497-513043
  e-mail: jcastelijns@rythoviuscollege.nl
  (geplaatst op 1 juli)

 • Voor plaatsing gelden de volgende regels:

  Naar begin van pagina.