SMS op vakantie

In juni 2005 hebben in het kader van de lustrumactie 100 communityleden het boekje van Louis Hilgers: SMS op vakantie ontvangen.

Nu de zomervakantie voorbij is, zou het leuk zijn, als er wat inhoudelijke reacties van docenten op dit boekje zouden komen.

Een hele recensie is misschien wat veel gevraagd, maar misschien wil je reageren op een aantal van de volgende vragen.

Wat vind je leuk aan dit boekje?

Wat vind je niet leuk?

Heb je ook informatie uit dit boekje echt kunnen gebruiken? Om zelf een sms-bericht te versturen? Of om SMS-berichten, bijvoorbeeld van je leerlingen te ‘vertalen’.

Heb je het ook als vakantieboek gebruikt? Puzzels en rebussen opgelost?

Heb je ook op de bijbehorende website gekeken en had je daar iets aan?

Vind je dat het onderwerp SMS-taal tijdens de lessen Nederlands behandeld kan worden?

Zijn er nog andere zaken die je over dit boekje wilt opmerken?

Stuur uw reacties naar de communitymanager.

Een bespreking van het vorige boekje: SMS-Taal 1000 maal vind je op http://www.digischool.nl/ne/community/SMS_taal.htm

Reacties van de leerlingen van Tanja van Mil, Gemeentelijk gymnasium in Hilversum

Grappig boekje met leuke voorkant
oekje is te klein, gaat veel te moeilijk open

Op zich leuk bedacht, als je tenminste niets te doen hebt, leuke tijdverspiller!
Best een leuk boekje maar ik denk niet dat ik het zou gebruiken

Leuk al die afkortingen, nu maar hopen dat de ander het ook begrijpt.
Ik vind het niets, voor elk woord een afkorting. Doe normaal, bel elkaar dan gewoon, nu ben je heel lang bezig met opzoeken.