BOEK BEETJE BEU?

Bent u iemand die er inmiddels aan toe is, om het leren weer "terug te geven aan de leerlingen"? Die ertoe neigt de lesmethode meer als bron en naslagwerk dan als "standaard productiestraat" te willen gebruiken? Die ervaren heeft dat leerlingen met meer betrokkenheid werken als zij leren hoe zij zichzelf doelen stellen en die vervolgens in eigen regie en met de nodige begeleiding uitvoeren? En dat alles in een afwisseling tussen zelfstandig werken en samenwerken? Die niet vies is van ICT maar ook niet bezig is om zijn lessen zo digitaal mogelijk te willen maken? Dan bent u misschien degene die ik zoek!

Ik ben de manager van de vakcommunity Nederlands. In samenwerking met de Digitale School en Kennisnet probeer ik om in een kleine kring ideeŽn en ervaringen over dit Nieuwe Leren te verzamelen en aan iedereen ter beschikking te stellen via de vakcommunity Nederlands

Interesse? Mail naar W.H.Weydema@efa.nl

Willy Weijdema