Laks en NCRV presenteren op 5 April op de VU in Amsterdam

De dag van de eindexamenkandidaat

Amsterdam, 7 Maart 2005

Beste docenten,

Op 5 April organiseren het LAKS en de NCRV in samenwerking met de Vrije Universiteit (VU) de dag van eindexamenkandidaat.
Via deze email willen we leerlingen en ouders van uw school uitnodigen voor deze dag.
Op de dag zullen 850 leerlingen en 100 ouders uit het hele land met bussen worden opgehaald en naar de Vrije Universiteit te Amsterdam worden gebracht. Daar zullen verschillende workshops worden gegeven over de meest uiteenlopende onderwerpen
zoals speedreading, geheugentechnieken, faalangst, examenwetgeving,
wat je het beste kan eten en drinken voor en tijdens je examens en het maken van samenvattingen.
De workshops worden gegeven door gerenommeerde experts en bekende professoren.
Omdat het examen ook een afsluiting is van een belangrijk deel van de opvoeding
(straks gaan ze werken, studeren, het huis uit) worden ook honderd ouders uitgenodigd om terug te blikken op deze schoolperiode
en na te denken over de toekomst van hun kind.
Op de dag zal ook de nieuwe website van het LAKS, www.watmoetikleren.nl, officieel worden gelanceerd.
Na een heerlijke maaltijd wordt de dag vervolgens afgesloten met een spetterend optreden.

Leerlingen en ouders kunnen zich aanmelden voor verschillende workshops die op de dag gegeven worden op de website:

www.dagvandeeindexamenkandidaat.nl

We hopen dat u als docent de dag bij leerlingen en ouders onder de aandacht kan brengen.
Voor vragen over de dag kunt u het beste een email sturen naar arthur@LAKS.nl of bellen naar 020- 6381792.

Met een vriendelijke groet,

Namens de organisatie van de dag van de eindexamenkandidaat

Arthur van Witzenburg
LAKS