Examenbespreking voor docenten Nederlands havo/vwo/vmbo

 

Utrecht, 18 april 2005

Beste collega,

 

Het sectiebestuur Nederlands van Levende Talen organiseert ook dit jaar weer besprekingen van het Centraal Examen Nederlands voor docenten in havo, vwo én vmbo. Omdat de examens op verschillende dagen worden gehouden , hebben we de volgende indeling moeten maken:

·         maandag 30 mei : vwo (gespreksleider Huub van den Bergh)

·         dinsdag 31 mei : vmbo (gespreksleider René van de Kraats)

·         maandag 6 juni: havo (gespreksleider Michel Couzijn)

Alle drie de besprekingen vinden plaats in zaal 036 van het Bestuursgebouw van de Universiteit Utrecht, Heidelberglaan 8 in de Uithof in Utrecht, steeds van 17.00 uur tot uiterlijk 20.00 uur.

 

De aanwezige docenten krijgen de gelegenheid op de uiteenzettingen te reageren en  hun ervaring met de examens van dit jaar met elkaar uit te wisselen.

Als sectiebestuur zullen we in ieder geval rapport uitbrengen van deze bijeenkomst aan CITO en Cevo. Dit verslag zullen we zo spoedig mogelijk op onze website plaatsen.

Tijdens de bijeenkomst wordt voor broodjes en drinken gezorgd.

 

Aanmelden

Wilt u deze examenbespreking bijwonen, dan kunt u zichzelf en ook uw collega's tot uiterlijk donderdag 26 mei a.s. aanmelden. U kunt zich telefonisch opgeven op het werkadres van de voorzitter van het sectiebestuur, René van de Kraats: 030-2533778 (voice-mail), of liever nog via zijn e-mailadres: r.vandekraats@ivlos.uu.nl. Vermeld in ieder geval  uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en schoolnaam. Om te weten te komen hoe groot elke groep wordt, verzoeken we u vriendelijk maar dringend om ook te vermelden of u de bespreking van het vwo- of havo-examen wilt bijwonen of dat u van plan bent de bespreking van de  vmbo-examens bij te wonen.

 

Kosten

Deze examenbespreking is gratis toegankelijk voor leden van de sectie Nederlands van Levende Talen. Niet-leden betalen bij binnenkomst € 5 voor de broodmaaltijd.

 

Routebeschrijving

Het Bestuursgebouw van de Universiteit Utrecht is gelegen aan de Heidelberglaan 8 in de Uithof in Utrecht.

Openbaar vervoer: bus 11 en 12 vertrekken om de vijf minuten vanaf het Centraal Station te Utrecht. De rit duurt 15 à 20 minuten.  Uitstappen: halte Bestuursgebouw. De rit kost drie strippen.

Er is een  routebeschrijving naar de Uithof op de internetsite van de Universiteit Utrecht http://www.uu.nl/uupublish/homeuu/deuniversiteit/wiewatwaar/routebeschrijvin/18283main.html

In de buurt van het Bestuursgebouw is volop parkeergelegenheid, waarvoor meestal betaald moet worden. Kleingeld of een chipkaart meenemen!

In het Bestuursgebouw is zaal 036 op de begane grond . Via de hoofdingang langs de receptie naar links de gang in.  Halverwege deze gang bevindt zich rechts zaal 036.

 

We hopen u en uw collega's op deze data te mogen begroeten.

 

Namens het sectiebestuur,

René van de Kraats