Nieuwsbrief oktober 2006

Nationale PoŽziewedstrijd

De nationale poŽziewedstrijd is begonnen. Deze wedstrijd is speciaal ontworpen voor zowel leerlingen als docenten. Docenten kunnen de komende maanden gebruik maken van het online en te downloaden lesmateriaal op de website www.poeziewedstrijd.nl. Scholen kunnen tevens een workshop over dichten en muziek aanvragen. De leerlingen kunnen ook op eigen initiatief de pen pakken en hebben t/m december de tijd hun poŽtisch gedicht, muzikale songtekst of zelfs hun eigen gemaakte clip of demo in te sturen. De winnaars worden nog voor het eind van het schooljaar bekend gemaakt. Inschrijvingen via scholen uiterlijk 30 november 2006, individueel tot 30 december 2006.

Ontvangt u graag promotiemateriaal zoals posters en boekenleggers via de post, neemt dan contact met de organisatie via gedicht@poeziewedstrijd.nl.

Naar het volgende onderwerp