Navigatie van deze site

Met de knoppen 'verder', en 'terug' loop je in een rechte lijn door deze les. Met de andere knoppen bewandel je zijpaden. Als er op een pagina geen 'terug' zit, gebruik dan 'vorige' of 'back' links bovenin het scherm.
Met de knop 'inhoud' kun je het punt terugvinden waar je gebleven was.
Een onderstreept woord is een link naar een pagina met achtergrondinformatie die nodig is voor het beantwoorden van vragen of het maken van opdrachten. De informatiepagina's zijn ook te bereiken via de knoppen: '17de eeuw', 'emblematiek' en 'auteurs'.
Achter sommige woorden staat een hier wordt het voorgaande 

woord verklaard. Als je de muis op dit symbooltje zet, verschijnt na enkele seconden een korte omschrijving van het woord. Soms is een uitgebreidere omschrijving te vinden in het register van personen en zaken onder de knop 'register'. Als het woord onderstreept is, is er een directe link naar dit register of naar een van de informatiepagina's. Bij sommige namen en/of begrippen verwijst het register naar de informatiepagina's.
Het embleem dat behandeld wordt, staat klein links onderin het scherm. Door erop te klikken kun je het vergroten. Met 'back' of 'vorige' links bovenin je scherm ga je weer terug naar de les.