Community Introductie 
Wat is de Community Systeembeheer
Wat heb ik eraan?
Wat kost het?
Aanmeldformulier
Nieuwsbrieven
Forum
Mailinglijst
Community-leden
Lidmaatschap opzeggen
terug
Wat is de Community Systeembeheer?
De Community Systeembeheer is een initiatief van De Digitale School en de Digitale Basisschool en heeft als doel iedereen die in Nederland betrokken is bij het systeembeheer in het onderwijs een platform te bieden en nader bij elkaar te brengen. 
Deelname aan de Community verplicht tot niets, maar het wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld wanneer leden een artikel schrijven voor de nieuwsbrief of een andere bijdrage leveren. 
terug
Wat heb ik eraan?
Veel systeembeheerders zijn op zoek naar achtergrondinformatie, oplossingen voor problemen, alternatieven voor software of zijn op zoek naar een nieuwe software voor bijvoorbeeld spelling. Deze community zal dienen als platform voor uitwisseling. Via internet kunnen we van elkaars ervaringen en ideeën profiteren.
terug
Wat kost het?
Er zijn geen kosten aan het lidmaatschap verbonden. 
terug
Aanmeldingsformulier
Systeembeheerders in het onderwijs, maar ook mensen die geïnteresseerd zijn in het vakgebied: jullie zijn van harte welkom bij de community. Je kunt je aanmelden via een aanmeldingsformulier. Geef a.u.b. bij 'opmerkingen' aan of je werkzaam bent in het voortgezet onderwijs of basisonderwijs.
terug
Nieuwsbrieven
Ieder communitylid ontvangt maandelijks de e-mail nieuwsbrief. Een bijdrage hieraan wordt zeer op prijs gesteld. Belangwekkende informatie kun je terug vinden in het archief.
terug
Forum 
Klik hier om berichten te plaatsen op het 'Forum Systeembeheer?'. Registreren is niet nodig, maar geeft wel meer mogelijkheden
terug
Mailinglijst 
De mailinglijst is in eerste instantie voor leden van de Community Systeembeheer .  
Een mail sturen naar de mailinglijst kan naar: list-systeembeheer@digischool.nl
Ook niet-leden kunnen een mailtje sturen naar de communityleden. Dit bericht gaat echter eerst naar de community manager. Hij beslist of het mailtje naar de leden wordt gestuurd.
terug
Community-leden
In de ledenlijst kun je lezen welke systeembeheerders zich inmiddels als lid hebben aangemeld.
terug
Lidmaatschap opzeggen
Mocht je of welke reden dan ook het lidmaatschap willen opzeggen, stuur dan een
mailtje naar de community manager.
terug