Nieuwsknop
Jezelf aanmelden als lid
Ledenlijst
Links

In de leermiddelendatabase van de Digischool kun je leermiddelen insturen en zoeken. Via deze leermiddelendatabse kunnen collega's jouw lesmateriaal gebruiken en jij het materiaal van je collega's.
In de begrippenbank van ChemNet, LabNet en VAPRO-OVP vind je informatie over begrippen, stoffen en molecuulstructuren. Met vragen en opmerkingen over de begrippenbank kun je bij de redactie van de begrippenbank terecht.
De website van communicatie centrum chemie
Een engelstalige website over chemie bedoeld voor kinderen.
Een professioneel vaknet voor leerlingen en docenten chemie.
Creative Chemistry

Een engelstalige website met daarop allemaal interessante spelletjes en proefjes die te maken hebben met scheikunde.

Deze website is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over chemie. De site biedt een duidelijk beeld van wat chemie inhoudt, welke activiteiten er zijn in de chemische industrie en welke beroepsmogelijkheden er zijn na een voltooide opleiding.

De website van de scheikundesectie van de NVON.

Een website boordevol ontwerpopdrachten en docentenondersteuning voor de 1e t/m de 6e klassen

Vacaturebank Docentenplein.nl

Website van Docentenplein.nl met vacatures voor.
Vacaturebank Meesterbaan

Website met vacatures uit het primair en voortgezet onderwijs.
Vaklokaal scheikunde

Het chemielokaal is bedoeld zowel leerlingen als docenten.