Welkom bij de vakcommunity Turks!

Deze community is opgericht om de communicatie en de samenwerking tussen vakdocenten te stimuleren. Iedereen die in Nederland betrokken is bij het vak Turks, zowel in het voorgezet onderwijs als in de volwasseneneducatie, wordt uitgenodigd zich aan te melden en deel te nemen.

De community Turks dient als platform voor verschillende activiteiten:

  • Communicatie tussen vakdocenten.
  • Het uitwisselen en beschikbaar stellen van lesmateriaal.
  • Het beoordelen van webpagina's op bruikbaarheid voor het Turkse taalonderwijs.

Hulp gezocht!

Deze community wordt in de lucht gehouden door de Community Beheerder, Elma Nap-Kolhoff. Zij heeft er echter niet veel tijd voor, dus ieder die zin heeft om mee te werken aan deze website, is van harte uitgenodigd zich bij haar te melden. Vooral inhoudelijke bijdragen voor de website en de nieuwsbrief zijn welkom!

 

(Tot voor kort werden de statistieken voor het Vaklokaal bijgehouden met Nedstat. Maar die leveren sinds enige tijd zo'n enorme bende aan pop-ups mee, dat ik daar maar mee gestopt ben. Klik hier om een pdf-bestand met de statistieken van 28 juni 2000 tot en met 27 februari 2006 te zien.)


tea.jpg (9788 bytes)

Wil je binnenkort communiceren met andere collega's via de mailing-list, gebruik maken van lesmaterialen gemaakt door onze leden en andere instrumenten om digitaal lesmateriaal te maken? Vul dan het inschrijfformulier in om lid te worden van de Community.

Turks nieuws van lokum.nl: