Bloemkool met romige mosterdsaus en kaas 

      

Ingrediënten

  • 1 middelgrote bloemkool
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 afgestreken tl milde mosterd
  • 1 tl gehakte ui
  • 100 g (geraspte) kaas 

Achtergrondinformatie

Bijgerecht 2-3 personen

Bereidingswijze

  1. Verdeel de bloemkool in roosjes en was ze. 
  2. Rasp de kaas indien nodig.
  3. Kook de roosjes in ongeveer 7 minuten beetgaar. 
  4. Meng de crème fraiche met de mosterd en de ui. 
  5. Giet de bloemkool af en meng het crème fraiche-mengsel erdoorheen. 
  6. Strooi de kaas over de bloemkool.
  7. Laat het geheel met het deksel op de pan staan tot de kaas gesmolten is.

receptenoverzicht

Copyright © Florina Blokland 1998 - 2005 Digitale School.
laatst bijgewerkt op 24 januari 2005