Uiterlijk
 

Op zoek naar een kapsalon in de buurt? Op www.dekappersgids.nl staan adressen en telefoonnummers ongeveer 9000 kappers. Vast één bij jou in de buurt!

Altijd al willen weten wat je moeder droeg toen ze zo oud was als jij? Dan moet je toch echt even kijken naar de diste Mode in de 20e eeuw! Dat lijkt lang geleden, maar dat is het niet! Jij bent toch ook geboren in de 20e eeuw?  nieuw

Lichaamstaalquiz. Ben jij een lichaamstaal-kenner? Behalve deze quiz vind je hier alles over de taal die iedereen spreekt.

tatoeage met een slangenknoopHet lijkt wel of iedereen een tatoeage of piercing heeft.
Maar is dat ook zo? Weet jij waar je op moet letten als je een piercing wilt laten zetten?

 

De Kringapotheek heeft duidelijke informatie over jeugdpuistjes of acne. Hoe kom je eraan, hoe voorkom je ze en wat kun je er tegen doen als je ze hebt.

Wat is acne en wat kun je er tegen doen?

De oplossing voor jeugdpuistjes? Of toch niet? Kijk gauw bij de site van Clearasil.


logo huidtherapeutenLittekens, brandwonden, acne, overbeharing en oedeem zijn voorbeelden van problemen waarmee de huidtherapeut kan helpen.


Heb jij een perzikhuidje? Test welk huidtype je hebt en of je last hebt van een gevoelige huid. Ook info over haar- en mondverzorging.

Alles over huid en haar.
 

Een koortslip? Je kunt er wat aan doen. Lees maar.

dwarsdoorsnede van de huidHier vind je informatie over rimpels, puistjes, pigment-aandoeningen en andere informatie over je huid.


The Body Shop, de bekende winkel in dier- en milieuvriendelijke cosmetica en verzorgingsproducten is ook on-line te bezoeken. Je kunt hier bijvoorbeeld de voor jou dichtstbijzijnde winkel van een Body Schop vinden. Verder vindt je er informatie over de producten die verkocht worden, en achtergrondinformatie over het bedrijf.

De vereniging Proefdiervrij zet zich in voor de rechten van alle proefdieren en wil alle dierproeven afgeschaft zien. Je kunt hier informatie krijgen over acties zoals Proefkoneen, aan het discussieforum deelnemen en een folder aanvragen met tips over diervriendelijke cosmeticaproducten.

Overzicht van cosmetica dat niet is getest op dieren vind je in de cosmeticagids.

Als je het toch over kleding hebt dan toch zeker over spijkerbroeken; vermoedelijk nog steeds het meest gedragen schooluniform. En de  reclames zijn natuurlijk erg leuk. Dus je mag het niet missen: een prachtige webpage van Levis . Je kunt er de nieuwste 'commercials' bekijken en iets over het maken ervan ontdekken. Meer weten over de geschiedenis van de spijkerbroek?Neem er maar eens een kijkje.

Online voorlichting over het hoe en wat van het beugelbekkie.


Bij Tandinfo vind je alles wat je weten wilt over je gebit. Het gaat over kiespijn, gebitsontwikkeling, sealing en zelfs gebitsversiering.

 

laatst vernieuwd op 03 februari 2006
1998-2005 Florina Blokland