Naar Kennisnet voor scholieren
  • Werk je met het boek Verzorging voor jou?  Kijk dan snel bij de speciale website die erbij hoort.
  •  Op zoek naar (vakantie)werk of bijbaantje? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een tijdelijke baan te vinden
  • Ben jij al op de scholierensite vmbo of havo/vwo geweest? Je moet er zeker eens gaan kijken want elke dag komen er nieuwe links en tips bij.
  • Maak je werkstuk met behulp van de Werkstukkenstraat voor vmbo of havo/vwo
  • Wat wil je leren? Links naar cursussen, handleidingen en studiemateriaal over de meest uiteenlopende onderwerpen. Speciaal bedoeld voor zelfstandig werkende cyberleerlingen en uiteraard voor docenten die op zoek zijn naar lesmateriaal.
  • In de Virtuele mediatheek vindt je alles wat je in de bibliotheek op school en in de stad ook vind! Maar dan op internet. Verder leestips, materiaal voor een spreekbeurt of werkstuk en je kunt er leren zoeken op Internet.

• Ben je leerling of docent in de Tweede Fase en bezig  met het profielwerkstuk? Op de site kun je onderwerpen kiezen die je vervolgens kunt uitwerken aan de hand van de geleverde uitwerkingstips. Je kunt direct relevante (Internet)bronnen raadplegen die bij deze werkstukpakketten worden aangeboden.
  • De mediatheek van de Digitale School met verwijzingen naar jongerenorganisaties, bibliotheken, nieuws, kranten en schoolkranten.
  • In de zoekwoorden-lijst vind je informatie over allerlei onderwerpen. Kies een trefwoord en je krijgt uitleg. Je kunt doorklikken naar nieuwe informatie en zo snel veel informatie verzamelen.
Reageren?
Stuur een
e-mail als je iets wilt vragen op opmerken.

laatst bijgewerkt op 05-09-04
1999-200