meer informatie

Wat is een Community?

Het oprichten van vakcommunities is een initiatief van Kennisnet en de Digitale School en heeft als doel iedereen die in Nederland betrokken is bij het onderwijs een platform te bieden en nader bij elkaar te brengen.

Gezien de situatie in het wiskundeonderwijs, waar al veel zeer waardevolle activiteiten worden ontplooid, betekent dat de wiskundecommunity (WisCom) enerzijds bestaande organisaties ondersteunt, en waar nodig eigen initiatieven ontplooit.

Wat heb ik eraan?

Wat kost het?

Er zijn geen kosten aan het lidmaatschap van een community verbonden. Dit zou ook in strijd zijn met de doelstellingen van de Stichting De Digitale School.

Aanmeldingformulier

Docenten Wiskunde, maar ook anderen die geinteresseerd zijn in het vakgebied: jullie zijn van harte welkom bij WisCom. Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier

Nieuwsbrieven

Al jaren in de WiskundE-brief ht middel om gratis (meestal wekelijks) op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen. Een abonnement hierop is een 'must'.
Daarnaast zullen de leden (on)regelmatig een nieuwsbrief ontvangen met voor hen relevante berichten
Zie hiervoor het online-archief .

Lijst van Community-leden en hun achtergrond

In de ledenlijst kun je zien welke docenten en anderen zich als lid hebben aangemeld.
Je kunt hier - als je lid bent- zelf in kijken/zoeken, of de cordinator om inlichtingen vragen

Vragen ?
Gerard Koolstra