Dit Stagewerkboek Verzorging heb ik gemaakt voor het 3e en 4e leerjaar VMBO, met soortgelijke varianten voor de afdelingen CT, UV, VK, AD en AVMB voor het schooljaar 2000/2001. Leerlingen in het 3e leerjaar gaan 2 weken op stage, de examenkandidaten 1 week i.v.m. de duur van het schooljaar.

In het stagewerkboek wordt o.a. aandacht besteed aan:

de stage overeenkomst i.v.m. verzekering

de werktijden voor jeugdige stagelopers

het kennismakingsgesprek

een interview met de stagebegeleider

aanwijzingen voor het maken van een stageverslag

opdrachten om uit te werken tijdens de stage

diverse bijlagen afhankelijk van de soort stageplaats.

Dit zijn o.a. een winkel, peuterspeelzaal, basisschool, gezin, instelling etc.

Het Zip bestand is er in 2 versies, tw. stage_Word.zip en stage_WP.zip  Beide bestanden zijn met een wachtwoord beveiligd. Door mij een e-mail te sturen kun je het wachtwoord opvragen. In elk bestand zitten de volgende documenten:

- het stageboek
- een brief voor de stage begeleider
- een beoordelingsformulier bij stagebezoek
- een uitwerking "telefonisch een afspraak maken"
NB. met de telefoon oefenset kunnen gesprekken van te voren    geoefend worden. Leerlingen weten niet altijd wat ze moeten zeggen en stuntelen soms behoorlijk.

Met vriendelijke groet,

Jack Tempel.