Beste collega's,
 

Per 1 november ben ik, Rachelle Urka (34), de community manager voor deze site. 

Na mijn opleiding in Leeuwarden te hebben afgerond ben ik op R.K.S.G. Thamen in Uithoorn aangenomen als docente gezondheidskunde, huishoudkunde en verzorging. Ik ben toen ook meteen bestuurslid geworden van de NVDV. Na drie jaar verhuisde ik, met mijn partner, naar Ierland waar ik vier jaar gewoond en gewerkt heb. 

Om daar les te kunnen geven moest ik mijn diploma’s laten vertalen en allerlei juridische dingen regelen dat ik dacht dit is een goed moment om iets anders te proberen. 
Al gauw vond ik een baan in de IT en kreeg twintig mensen onder me die software moesten gaan verkopen. Mijn salaris was toen afhankelijk van de omzet die er in de maand gedaan was. Mijn taken waren daarom voornamelijk, opleiden, begeleiden, motiveren en stimuleren van mijn mensen. Lesgeven dus. 

Na die vier jaar in Ierland heb ik een half jaar in Volendam gewerkt voordat ik aan mijn tweede set van drie jaar begon in Uithoorn. Alleen nu in Nederlands, Engels, Verzorging en Z&W.

Per 1 februari beheer ik ook de community voor Verzorging. De combinatie van de twee sites ervaar ik als zeer prettig en uitdagend. Het is mijn intentie dat beide sites hun een eigen uitstraling behouden. Dit zal wel veel vragen van mijn creativiteit vandaar dat jullie bijdrage erg belangrijk is. Want, 

De community wordt gemaakt voor docenten door docenten en staat of valt hierbij. 

Mijn computerhobby is intussen wel uitgelopen tot een behoorlijke baan. 

Naast mijn werk voor Digischool, het 18 uur lesgeven, ben ik moeder van een zoon van 20 maanden en actief lid van de FNV Vrouwenbond. Een zeer gevarieerd leven waar ik erg van geniet. 
 

Met vriendelijke groeten,

Rachelle